Leipominen on metkaa hommaa ja viskiystäviltäni löytyy todistetusti erinomainen viskikakkuresepti. Resepti on maku.fi sivuilta ja pääset ihailemaan sitä tästä. Kakku on todella tuhti ja iso, joten syöjiä kannattaa kutsua viljalti. Kakusta syö noin 8 miestä nälkäänsä ja voi hyvinkin riittää isompiinkin kekkereihin.
Aineet päätyivät yhteiskuvaan ennen hurmaavaa joukkoitsemurhaa. |
Muista, että suklaan joukkoon ei saa päästä vettä! |
Pienen taiteilun ja vastoinkäymisten jälkeen kakku saatiin kuitenkin vuokaan ja uuniin. Tässä vaiheessa oli oiva hetki tarkistaa kakkuun päätyvän viskin laatu. Tällä kertaa leipomiseen oli varattuna Yamazakin OB kymppiä. Kaverin sanoin: "perus talousviski."
Ajattoman tyylikäs muotoilu. |
Tuoksu: Rommirusinakeksi, liköörisuklaa, tinneri.
Maku: Vahvan tuoksun jälkeen todella mitäänsanomaton ja tylsä. Paloviinaa, hentoa kukkaisuutta, mallasta. Kitkerä! Jälkimaku lyhyt.
Valitettavasti viskin päätyminen kakkuun ei harmita. Heikohko pullote, varsinkin kun 18-vuotias OB Yamazaki on mielestäni todellistä herkkua. 8 vuotta tekee näköjään ihmeitä. Kiva oli kuitenkin päästä maistamaan ja seuraamaan vierestä tisleen joutumista kakun uumeniin.
Oikeaoppinen kostutusmetodi. |
Tämän verran jaksoi viisi raavasta miestä kakkua tuhota. |
Varmasti herkullinen kakku. Itse olen kerran tehnyt Single malt suklaabrownien, johon makua toi Laphroaig 10yo, suosittelen!
VastaaPoistaTeitkö Pasi ihan perus brownien ja löit yksimaltaista perään vai oliko jollain tapaa modattu ohje? Jaa ihmeessä resepti, jos sattuu arkistosta löytymään.
VastaaPoista